Hógolyó

A minap este éjszakába nyúlóan matattam a billentyűzetet meghitt otthonunkban, miközben a Kedves a szó szoros értelmében rászundított Ágathára. A Kedves az angol krimi irodalom félelmetes zabálója, szerintem már minden témábavágó remekművet legalább háromszor elolvasott... Így történhetett, hogy a minap ágyba cipelte mind a 10 kicsi négert, s hogy mit mívelhettek együtt, találgatni sem merem. Mindenesetre rövid idő alatt bágyadt mosollyal az ajkán elalélt a Drága. Éjféltájban riadtan felkiáltott a Kedves, tisztán érthető szavakkal a következőképpen: "Ne hógolyózz mással!". Gyorsan felpattantam a székemről, s ruganyos léptekkel rohantam a riadt tekintetűhöz... Szemei nyitva voltak ugyan, de pupillája mérete egyértelműen utalt arra, hogy továbbra is feldúltan éli havas pillanatait. Megsimogattam arcát, majd közöltem vele, hogy aggodalomra nincs ok, ezentúl csakis vele fogom gyúrni a havat... Együtt hógolyóztunk reggelig.

Nosza neki a megfejtésnek.

Nosza neki a megfejtésnek. Eleve tiltással indul, de nem feltétlenül féltékenységre utal. Hógolyózni ugyebár mikor szokik az aki szokik? Hát jókedvében, esetleg játékos hangulatában, netán provokál egy kis ál-aggressziót, levezetést. Minden esetre képlékeny anyag, úgy gyúrod ahogy akarod. Na meg, hogy mekkora erővel vágod hozzá a másikhoz... De itt golyóról van szó, aminek mellékzöngéi lehetnek, akár nemi vonatkozásban. Mindig ide lyukad ki a fejtegetés. Hm... De a reggeligi hógolyózáshoz gratulálok ha úgy értettem ahogy akartam.

Szinte láttam magam előtt

Szinte láttam magam előtt a Kedves arcát miközben a sorokat olvastam, aranyos történet, a vége különösen tetszik. Sok-sok havat kívánok Nektek a jövőben is.

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><blockquote><p><br>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.

További információ a formázási lehetőségekről