Te miért dolgozol?

Tisztán emlékszem arra a napra, amikor eldöntöttem: vállalkozni fogok, és bevonzom azokat az arcokat, akikkel együtt értelmes dolgokat hozunk létre. 6 pontban foglaltam össze, hogy miért dolgozom az Integral Vision Kft.-nél.

1. A cég mindenekelőtt a szabad munka örömét jelenti számomra. Szeretném, ha mindenki más is szabadnak érezné magát cégünkben. Nincs főnök, nincs beosztott. Közös ügyek vannak, melyek megvalósítására a csapat erősebb szerveződés, mint az egyén. Ezért vagyunk együtt, és ezt a célt szolgálja a cégünk.

2.  Értelmes ügyeken kívánok dolgozni olyan emberek társaságában, akik velem együtt nem karrierben, hanem önmegvalósításban gondolkodnak. A munkáink pénzügyi sikere alapvető fontossággal bír azért, hogy a cég fennmaradhasson, és fejlődhessen. A pénzügyi mutató alapvető ugyan, de nem elsődleges. Ennél fontosabb a munkavállalók jólléte.

3. Felelősséget vállalok azért, hogy lehetőleg értelmes ügyeket hozzak a céghez. Elsősorban olyan munkákkal foglalkozunk, melynek látjuk a piaci és társadalmi értékét. Elvárom, hogy velem együtt minden munkatársam felelősséget vállaljon saját munkájáért, és láthatóvá tegye az elért eredényeket.

4. Eredményközpontú, formabontó munkavállalói modellben gondolkodom. A csapattal közösen felállított játékszabályok mentén visszük előre az ügyeinket. Nem érdekel a jelenléti ív, nem kell könyvelni az időt, és nem kívánom megmondani, hogy mivel foglalkozzanak a kollégák. Az előállt tartalom fontosabb a formánál.

5. Azért kelek fel nap mint nap, hogy elmélyülhessek abban, amit csinálok. Tudatosan törekszem arra, hogy segítsem a csapattársakat a fókusz fenntartásában.

6. A munkavállalóink és ügyfeleink jóllétét erős bizalmi környezet kialakításával és fenntartásával érjük el.

 

Te miért dolgozol?

Ajánlott irodalom

Új hozzászólás

Hozzászólások

Én magát a folyamatot, a munkát értéktelennek tartom. Számomra az a fontos, hogy ami elkészült, minél nagyobb értékkel rendelkezzen, mégpedig nem a munkaadóm vagy a megrendelő, hanem a közösség és a társadalom javára.

Ennek megfelelően igyekszem érdekes munkát csinálni, ami sokak számára kihívás, nem az a munka, melyet bárki meg tud helyettem csinálni. Ilyenkor érzem igazán azt, hogy amit csinálok értékes és sokak számára hasznos.

Hiszem, hogy van elég munka, mely rám vár, ahova én vagyok a megfelelő ember.

kedves alippai, köszönöm a hozzászólásodat!